Son Dakika: Çanakkale'de Dev Narkotik Operasyonu *** Evreşe’de “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” Kutlandı *** Başkan Engin Coşkun: “Önce Mutfağı, Çocuğu ve Yaşam Koşullarını Konuşmalıyız” *** Kaçak Yapılaşmaya Geçit Yok *** İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan Güner’in İstifasına Sert Tepki *** İsmail Çınar Taşdüvenci’den Altın Madalya *** WhatsApp Haber İhbar Hattı: 05437951277

Hamzakoy Plajına 5.Kez Mavi Bayrak

Belediye Belediyesi tarafından tamamı halka açık ve ücretsiz hale getirilen Hamzakoy Halk Plajı bu yıl 5’nci kez Mavi Bayrak aldı. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından deniz suyunun kalitesi ve çevre..

Hamzakoy Plajına 5.Kez Mavi Bayrak
Yayınlanma: 1.001 Okuma

Belediye Belediyesi tarafından tamamı halka açık ve ücretsiz hale getirilen Hamzakoy Halk Plajı bu yıl 5’nci kez Mavi Bayrak aldı.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından deniz suyunun kalitesi ve çevre temizliği kriterleri uygun görülen plajlara Mavi Bayrak veriliyor. Dünya Çevre Eğitim Vakfı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından Gelibolu Hamzakoy Plajı bu yıl da Mavi Bayrak alarak 33 maddeden oluşan kriterlere uygun olduğunu kanıtlamış oldu.

Konuyla ilgili olarak Gelibolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediyemizin sorumluluğundaki Hamzakoy Halk Plajı, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından bu yıl yeniden “mavi bayrak” ile taçlandırıldı. Beşinci kez üst üste almaya hak kazandığımız çevre ödülümüz Başkanımız Özacar ve personelimiz tarafından göndere çekildi” denildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.