Son Dakika: Çanakkale’de Kaçak Yapılaşmaya Geçit Yok: Ocak Ayında 10 Yapı Yıkıldı *** Bel Fıtığı Hastalarına 9 Öneri *** Kanserle Mücadelede En Güçlü Silah: Erken Teşhis *** Seddülbahir Kahramanı Bigalı Mehmet Çavuş Dualarla Anıldı *** Başkan Gürbüz: “Samimilerse Satışı Durdursunlar” *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

HamzakoyFest Müzik Şöleni Sona Erdi

Gelibolu Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen HamzakoyFest Müzik Şöleni üçüncü günün ardından güzel bir final ile sona erdi. Gelibolu Hamzakoy’da üç gün boyunca esen müzik rüzgarının finalinde sahneye ilk..

HamzakoyFest Müzik Şöleni Sona Erdi
Yayınlanma: 646 Okuma

Gelibolu Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen HamzakoyFest Müzik Şöleni üçüncü günün ardından güzel bir final ile sona erdi.

Gelibolu Hamzakoy’da üç gün boyunca esen müzik rüzgarının finalinde sahneye ilk çıkan grup Kendimi Anlatmam Lazım oldu, güzel bir sahne performansı sergileyen grubun ardından bu kez bir başka grup Necati ve Saykolar sahneye çıkarak izlemeye gelen müzikseverleri doyasıya coşturdu.

Gelibolu HamzakoyFest’te üç gün boyunca müzik coşkusu bir an olsun dinmezken, sahne alan tüm sanatçı ve gruplar sahnenin hakkını verdiler.

HamzakoyFest Müzik Şöleninde ilk gün Murat Emir, Uğur & Kadir Akpınar kardeşler ve İstanbul Girls Orchestra, ikinci gün Keskin grubu ve Kurtalan Ekspres, üçüncü gün ise Kendimi Anlatmam Lazım ile Necati ve Saykolar sahne aldılar.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.