Son Dakika: Gelibolu’da “Sanatta Tek Yürek” Buluşması *** Gelibolu ADD’de Funda Kavas Güven Tazeledi *** Standart Dışı Plakaya Geçit Yok: Emniyet’ten “APP Plaka” Uyarısı *** Belediye Hizmetlerine Kadın Eli Değiyor *** Gelibolu’da Eğitimcilerden Ortak Tepki: “Öğretmene Şiddete Son” *** Gelibolu’da Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Yapıldı *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Hasan Kırım: “Kadınların Emeği Şehirlerin ve Toplumların Geleceğini Şekillendirir”

Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada kadınların yalnızca aile hayatında değil, toplumsal yaşamın her alanında önemli sorumluluklar üstlendiğini belirterek, kadınların emeğinin ve..

Hasan Kırım: “Kadınların Emeği Şehirlerin ve Toplumların Geleceğini Şekillendirir”
Yayınlanma: 173 Okuma

Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada kadınların yalnızca aile hayatında değil, toplumsal yaşamın her alanında önemli sorumluluklar üstlendiğini belirterek, kadınların emeğinin ve fedakârlığının toplumun gelişmesinde büyük rol oynadığını ifade etti.

“Kadınlar Hayatın Her Alanında Üreten ve Yaşatan Güçtür”

Hasan Kırım açıklamasında kadınların hayatın her alanında üretimin, emeğin ve fedakârlığın temsilcisi olduğunu söyledi. Kadınların toplumun sosyal ve ekonomik gelişimine büyük katkılar sunduğunu belirten Kırım, kadınların hak ettiği değeri görmesinin toplumun geleceği açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Kırım, “Kadınlarımız sabırları, emekleri ve özverileriyle hayatın her alanında büyük bir değer üretmektedir. Kadınların güçlü olduğu bir toplum daha huzurlu ve daha sağlam bir geleceğe yürür” dedi.

“Kadına Yönelik Şiddete Karşı Toplumsal Duyarlılık Artmalıdır”

Kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Kırım, kadınların güven içinde yaşayabildiği bir toplum oluşturmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Kırım, “Kadına yönelik her türlü şiddet insanlık vicdanını yaralayan bir durumdur. Kadınlarımızın huzur ve güven içinde yaşayabildiği bir toplum oluşturmak için toplumsal duyarlılığın artması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

“Kadınların Katkısı Yerel Kalkınmada Büyük Rol Oynuyor”

Kadınların yerel yönetimlerde, üretimde ve sosyal projelerde aktif rol almasının şehirlerin gelişimi açısından önemli olduğunu belirten Kırım, kadınların toplumsal hayatta daha fazla yer almasının büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Kırım, “Kadınlarımızın üretime, sosyal hayata ve yerel yönetimlere katkısı şehirlerimizin gelişmesine önemli katkılar sunmaktadır” şeklinde konuştu.

8 Mart Mesajı

Açıklamasının sonunda tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, kadınların emeğinin daha güçlü ve daha huzurlu bir toplumun temeli olduğunu ifade etti.

Kırım sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Başta Gümüşçay’ımızdaki kadınlar olmak üzere emeğiyle, sabrıyla ve fedakârlığıyla hayatımıza değer katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.”

#8Mart #DünyaEmekçiKadınlarGünü #8MartDünyaKadınlarGünü #Gümüşçay #HasanKırım #GümüşçayBelediyesi #KadınEmeği #Gelibolu #KadınHakları #KadınaŞiddeteHayır #YerelKalkınma #KadınGücü #SosyalBelediyecilik #Biga #Çanakkale #KadınVarsaHayatVar

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.