Son Dakika: Gelibolu'da 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı *** Gelibolu’da Prediyabet Sağlıklı Yaşam Eğitimi *** Dünya Lenfoma Farkındalık Gününde Bilgilendirme Yapıldı *** Dardanos Mutfak Akademisi Kurs Eğitimleri Başladı *** CHP’li Güneşhan: “Eğitim Hakkı Lüks Değil, Anayasal Bir Haktır” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Kaya: “Çanakkale Halkı Hizmet Beklerken Siyasiler Kavga Ediyor”

Anahtar Parti Çanakkale İl Başkanı İsmail Kaya, Çanakkale’de iktidar partisi il başkanının istifası sonrası yaşanan gelişmelere sert tepki gösterdi. Kaya, hem iktidar hem de muhalefet teşkilatlarındaki çekişmelerin Çanakkale’ye zarar verdiğini..

Kaya: “Çanakkale Halkı Hizmet Beklerken Siyasiler Kavga Ediyor”
Yayınlanma: 44 Okuma

Anahtar Parti Çanakkale İl Başkanı İsmail Kaya, Çanakkale’de iktidar partisi il başkanının istifası sonrası yaşanan gelişmelere sert tepki gösterdi. Kaya, hem iktidar hem de muhalefet teşkilatlarındaki çekişmelerin Çanakkale’ye zarar verdiğini belirterek, “Önceki vekillerin sonraki vekillerle, önceki il başkanlarının sonraki il başkanlarıyla, belediye başkanlarının sonraki belediye başkanlarının bazılarıyla kavgalı olduğu bir tablo görüyoruz. Aynı masaya bile oturamayanların şehre ne faydası olabilir? Bu kavgalardan en büyük zararı hizmet bekleyen, iş bekleyen Çanakkale halkı görüyor” dedi.

“Kavga Değil, Halkın Sorunları İçin Mücadele Edin”

Kaya, sosyal medyada yapılan alaycı paylaşımlara ve karşılıklı itibarsızlaştırmalara tepki gösterdi: “İstifaların ardından sosyal medyada kuş, böcek resimleri, alaycı yazılar alaycı fotoğraflar paylaşarak sözüm ona birbirlerine üstünlük kurmaya çalışanlar var. Birbirinizle kayıkçı kavgası yapacağınıza; üreticinin değerinde satamadığı ürünleri için Tarım Bakanı’yla kavga edin, öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için sınav sorularına sahip çıkamayan Milli Eğitim Bakanı’yla kavga edin, düşük belirlenen asgari ücret için, emeklinin maaşını kuşa çevirenlerle kavga edin. Milleti faiz sarmalının altında bırakanlarla mücadele edin. Evet, kavga edin ama milletin menfaatleri için kavga edin. Biz de sizi avuçlarımız patlayana kadar alkışlayalım.”

“Vatandaş Unutuldu, Hizmet Aksatılıyor”

Anahtar Parti İl Başkanı, siyasi çekişmelerin Çanakkale’nin sorunlarını gölgede bıraktığını vurguladı: “Etkili görevlerde olanların kavgalarından dolayı vatandaşın sorunlarıyla ilgilenen yok. Çanakkale halkı kaliteli ve konforlu hizmeti alamıyor. Kendi kariyerleri için birbirini yok sayanlar, halkı da unutmuş durumda. Bu şehre en büyük zararı işte bu anlayış veriyor.”

“Çanakkale Halkı Kırmızı Kart Gösterecek”

Kaya, Çanakkale halkının bu tabloyu sandıkta değiştireceğini söyledi: “Çanakkale halkı ilk sandık önlerine geldiğinde, hem AK Parti hem CHP içinde bu kavgalara karışanlara en ağır cevabı verecek. Halk, kendi sorunlarının çözülmediğini görüyor. Kendi çıkarları için kavga edenlere kırmızı kartını gösterecektir. Biz Anahtar Parti olarak bu şehre sahip çıkacağız. Çanakkale’nin sorunlarını çözmek için kavga değil, hizmet etmek gerektiğini herkese hatırlatıyoruz.”

#Çanakkale #Siyaset #İsmailKaya #AnahtarParti #Gelibolu #HizmetMücadelesi #SiyasiÇekişme #ÇanakkaleSiyaseti #HalkınÇıkarı #BirlikBeraberlik #Politika

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.