Son Dakika: Gelibolu Belediyesi “Kurbana Paylaşmak Yakışır” *** Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Açıklandı *** İzinsiz Çeltik Ekimine Geçit Yok *** Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak? *** “Marmara Denizi Hepimizin” Etkinliği Yapıldı *** Gelibolu’da Toplu Taşımaya Zam Geldi *** ÇOMÜ’de “Metaverse ve Yapay Zeka” Söyleşisi Yapıldı *** Cam Silerken Düştü Hayatını Kaybetti *** Vefat Eden Kıbrıs Gazisi Toprağa Verildi *** Genetik Hastalıkların Erken Teşhisinde Öncü Adım *** 2030’a Kadar Karbon Emisyonlarını Yüzde 20 Azaltacak *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım Merkezlerine Ziyaret

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Sahipsiz Hayvanlar İl İzleme ve Denetim Komisyonu üyeleriyle birlikte, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden “Sahipsiz Hayvanlar İçin Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı”nı..

Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım Merkezlerine Ziyaret
Yayınlanma: 88 Okuma

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Sahipsiz Hayvanlar İl İzleme ve Denetim Komisyonu üyeleriyle birlikte, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden “Sahipsiz Hayvanlar İçin Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı”nı Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni, Çanakkale Belediyesi Can Dostlar Mama Üretim Tesisi’ni ve yapımı devam eden Çanakkale Belediyesi Can Dostlar Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, barınaklar ve mama üretim tesisi ile devam eden inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Ömer Toraman, Vali Yardımcısı Polat Kara, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Simge Kutlu ile İl İzleme ve Denetim Komisyonu üyeleri can dostlara yönelik çalışmaları yerinde inceledi.

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu ve Veteriner İşleri Müdürü Görkem Bakır’ın da eşlik ettiği ziyarette ilk olarak mevcut Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunuldu. Heyet buradaki çalışmalara ilişkin Veteriner İşleri Müdürü Görkem Bakır’dan bilgiler aldı.

Ardından, bir süre önce açılışı gerçekleşen Can Dostlar Mama Üretim Tesisini de gezen Vali Toraman başkanlığındaki heyet, buradaki çalışmaları da inceledi. Heyet, bir sonraki durak olarak Çanakkale Belediyesi tarafından yapımı devam eden yeni Can Dostlar Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Heyetin programı, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Sahipsiz Hayvanlar için Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanının gezilmesi ile sona erdi.

Haber: Osman Okan

#Çanakkale #Sokak Hayvanları #Bakım Evi #Ömer Toraman #Can Dostlar #Gelibolu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.