Son Dakika: CHP Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun’dan Su ve Kanalizasyon Sorunlarına Eleştiri *** Gelibolu’da Yeni Yıl Pazarı Başladı *** Çanakkale’de Fazıl Say Rüzgarı: Piyanonun Devinden 50.Yıl Şöleni *** Gelibolu’nun Genç Şefleri İstanbul’dan Madalya İle Döndüler *** Çanakkale’de Hayvancılık Seferberliği: İlk Teslimat Yapıldı *** WhatsApp Haber İhbar Hattı: 05437951277

Tütün Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma

Gelibolu Belediyesinde “Tütün Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma” konusunda eğitim verildi. Gelibolu Belediyesi nikah salonunda gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme programı Dr. Sima Anıl ile Hemşire Gonca Kayalı tarafından verildi. Gelibolu..

Tütün Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma
Yayınlanma: 568 Okuma

Gelibolu Belediyesinde “Tütün Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma” konusunda eğitim verildi.

Gelibolu Belediyesi nikah salonunda gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme programı Dr. Sima Anıl ile Hemşire Gonca Kayalı tarafından verildi.

Gelibolu Belediyesi personellerine yönelik eğitim programında “Tütün Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma” konulu eğitim ile birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Gelibolu Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Belediyemiz personeline nikah salonunda Dr. Sima Anıl ve hemşire Gonca Kayalı tarafından “Tütün Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma” konulu eğitim verilip, kırım kongo kanamalı ateş hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkanımız Özacar, eğitim programı için İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğümüz ile desteğini esirgemeyen İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür etti” denildi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.