Son Dakika: Başkan Soyuak Belediye’nin Borçlarını Açıkladı *** Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı *** Çanakkale’de 16 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Fark Ödemeleri Ne Zaman Ödenecek? *** İstanbul’a Seyahatin Cazibesi *** Sağlıkta Şiddetle Sonuna Kadar Mücadele *** CHP'li Güneşhan "İktidar Turizmi Otuz Yıl Geri Götürecektir" *** Turizm Haftası’nda Seramik Standı İlgi Çekiyor *** Kira Anlaşmazlıkları Yüzde 80 Davaya Dönüşüyor *** Lapseki’de İşçiler Göçük Altında Kaldı *** İnternet Gazetecilerinden Erkek’e Ziyaret *** Aranan Kaçak Gelibolu’da Yakalandı *** Çanakkale’de 33 Afgan Kaçak Yakalandı *** Wedding Show 2024 Fuarı Çanakkale’de Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Açık Hava Sinema Geceleri Başlıyor

Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Açık Hava Sinema Gecelerinde, bu yıl da Türk Sinemasının birbirinden güzel filmleri kentliler ile buluşmaya devam edecek. Temmuz ayı kültür ve sanat..

Açık Hava Sinema Geceleri Başlıyor
Yayınlanma: 701 Okuma

Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Açık Hava Sinema Gecelerinde, bu yıl da Türk Sinemasının birbirinden güzel filmleri kentliler ile buluşmaya devam edecek.

Temmuz ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Özgürlük Parkı, Barış Kordonu ve Güzelyalı Halk Plajı’nda düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Gecelerinde Aykut Enişte 2, Tatlı Dillim, Bergen ve Bizim Aile filmleri Çanakkaleli sinemaseverlerle buluşacak.

Açık Hava Sinema Geceleri Programı:

Aykut Enişte-2
Yer: Özgürlük Parkı
Tarih: 8 Temmuz 2022 Cuma
Saat: 21.00

Aykut Enişte 2 filmi, 3 Aralık 2021 tarihinde vizyona giren, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’nin yazdığı bir durum komedisi filmidir.

Tatlı Dillim
Yer: Özgürlük Parkı
Tarih: 16 Temmuz 2022 Cumartesi
Saat: 21.00

Yer: Barış Kordonu
Tarih: 20 Temmuz 2022 Çarşamba
Saat: 21.00

Ferit İstanbullu bir basketbolcudur, bir gün gittiği kampta, köy öğretmeni olan Emine ile tanışır. Birbirlerine asık olur evlenirler ancak Ferit’in şehirden gelen arkadaşları ile büyü bozulur. (1972)

Bergen
Yer: Özgürlük Parkı
Tarih: 22 Temmuz 2022 Cuma
Saat: 21.00

Bergen, 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmiş olan, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisinin yaptığı, Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı biyografik ve dram türündeki Türk yapımı sinema filmidir.

Bizim Aile
Yer: Güzelyalı Halk Plajı
Tarih: 23 Temmuz 2022 Cumartesi
Saat: 21.00

Yer: Özgürlük Parkı
Tarih: 29 Temmuz 2022 Cuma
Saat: 21.00

Bizim Aile, yönetmenlik koltuğunda Ergin Orbey’in oturduğu, yapımcılığını Nahit Ataman’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sadık Şendil’in yazdığı 1975 yapımı dram-komedi türündeki sinema filmidir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.