Son Dakika: Çocuklardan Kaymakam Abacı’ya Ziyaret *** Kerem Aktürkoğlu’nu Yedirmeyiz *** Başkan Soyuak Koltuğunu Çocuklara Bıraktı *** CHP’li Güneşhan; “23 Nisan Bağımsızlığın Sembolüdür” *** Kasten Adam Öldürme Suçundan 9 Gözaltı *** Bir Denizkestanesinin Anıları *** Gelibolu’da 23 Nisan Çocuk Şenliği Yapıldı*** Başkan Soyuak “Gelibolu Cumhuriyete Yakışır Bir Kent Olacak” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Merve Tekin’e Destek Etkinliği Yapıldı

Gelibolulu SMA Tip1 hastası Merve Tekin için Gelibolu Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde sosyal yardım etkinliği düzenlendi. Gelibolu sahil yolu Çınaraltı Çay Bahçesinde SMA Tip1 hastası Merve Tekin için düzenlenen yardım..

Merve Tekin’e Destek Etkinliği Yapıldı
Yayınlanma: 653 Okuma

Gelibolulu SMA Tip1 hastası Merve Tekin için Gelibolu Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde sosyal yardım etkinliği düzenlendi.

Gelibolu sahil yolu Çınaraltı Çay Bahçesinde SMA Tip1 hastası Merve Tekin için düzenlenen yardım etkinliğine Kaymakam Bekir Abacı, belediye başkan yardımcısı Zafer Mete, il genel meclis üyesi Nihat Öner, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katılım gösterdiler.

Gelibolu sahil yolu Çınaraltı Çay Bahçesinde gerçekleştirilen yardım etkinliği kermes ile başladı, Berke Onay Organizasyon tarafından gerçekleştirilen çeşitli eğlenceler ile devam etti ve Sevgi Sezen Aktürk tarafından seslendirilen türküler ile etkinlik sona erdi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.