Güncel Haber: Başkan Özacar'dan Kamuoyuna Bilgilendirme *** “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” Etkinliği Yapıldı *** Berk Göktaş 5 Milyonluk Soruyu Bildi *** Otobüsüne Saldırı Hafif Atlatıldı *** İYİ Partiden 350 Kişi CHP'li Erkek'i Destekliyor *** Seddülbahir Kalesine İtalya'dan Ödül *** Çanakkale’de Siber Dolandırıcılık Operasyonu *** “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı” Oluşturuldu *** Gelibolu Şehitliği Yeniden Açıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Hakan Ergün “Ne İstesem Oluyor”

İlhan Şeşen, Barış Manço ve Cem Karaca’ya ait şarkıları Anadolu Rock müzik tarzıyla yorumlamasının yanı sıra hayvan hakları yararına düzenlenen konserler, sosyal yardım projeleri için düzenlenen konserlerde de sahneye çıkarak..

Hakan Ergün “Ne İstesem Oluyor”
Yayınlanma: 1.131 Okuma

İlhan Şeşen, Barış Manço ve Cem Karaca’ya ait şarkıları Anadolu Rock müzik tarzıyla yorumlamasının yanı sıra hayvan hakları yararına düzenlenen konserler, sosyal yardım projeleri için düzenlenen konserlerde de sahneye çıkarak müzikseverlerin gönlünde taht kuran Hakan Ergün, şimdi ise İlhan Şeşen’e ait “Ne İstesem Oluyor” adlı popüler şarkıyı cover yapmaya hazırlanıyor.

Düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra bağış ve yardım konserlerinde de sahneye çıkan Hakan Ergün, unutulmayan eserleri cover yaparak genç nesile aktarmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Barış Manço’nun ‘Ahmet Bey’in Ceketi’ adlı şarkısını coverlayarak klip çeken Hakan Ergün, şimdi ise İlhan Şeşen’e ait “Ne İstesem Oluyor” adlı şarkı için stüdyo çalışmalarına devam ediyor.

Şimdiye kadar İlhan Şeşen’in “Gibi Gibiyim”, Cem Karaca’nın “Sevda Kuşun Kanadında”, Barış Manço’nun “Ahmet Bey’in Ceketi” adlı şarkılara cover yaparak müzikseverlerle buluşturan müzik adamı; “Haddimi aşmayarak unutulmaz şarkıları yeniden cover yapıyor ve genç nesile aktarmaya devam ediyorum. Olumlu geri dönüşler aldığım için doğru yolda olduğuma eminim. Yakın bir zamanda yine İlhan Şeşen’e Ne İstesem Oluyor adlı şarkıyla müzikseverlerle buluşacağım için oldukça heyecanlıyım. Umarım yeni coverlayacağım bu şarkı da çok sevilir ve olumlu geri dönüşler alırım” ifadelerine yer verdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.