Son Dakika: Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale’de Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Başlıyor

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde her gün 17.00 ile 19.00 saatleri arasında mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlanıyor. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Ekim..

Çanakkale’de Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Başlıyor
Yayınlanma: 1.217 Okuma

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde her gün 17.00 ile 19.00 saatleri arasında mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlanıyor.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Ekim ayı itibariyle hastanemizde 17.00 – 19.30 saatleri içerisinde mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlanıyor. Mesai dışı poliklinik hizmetimiz; Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Psikiyatri, Ortopedi ve Travmatoloji, Dermatoloji ve Hematoloji branşlarıdır. Mesai dışı poliklinik hizmetlerinden faydalanmak için MHRS uygulamasını kullanabilir, 182 nolu telefon veya Hastane Randevu Başvuru aracılığıyla randevu alabilirsiniz” denildi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk’te sosyal medyada yaptığı paylaşımda; “Ekim ayı itibariyle Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanemizde 17.00 – 19.00 saatleri içerisinde mesai dışı poliklinik hizmeti verilmeye başlanıyor. Mesai dışı poliklinik hizmetimiz; Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Psikiyatri, Ortopedi ve Travmatoloji, Dermatoloji ve Hematoloji branşlarıdır. Mesai dışı poliklinik hizmetlerinden faydalanmak için MHRS uygulamasını kullanabilir, 182 nolu telefon veya Hastane Randevu Başvuru aracılığıyla randevu alabilirsiniz” denildi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.