Son Dakika: Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** CHP’den 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlaması *** 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması *** Çocuklardan Kaymakam Abacı’ya Ziyaret *** Kerem Aktürkoğlu’nu Yedirmeyiz *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Misafirler 10 Gün İzole Olacaklar

Çanakkale’ye şehir dışından gelecek olanlar 10 gün izole olacaklar. Çanakkale İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapılan toplantıda, coronavirüs tedbirlerini görüştü. Görüşmeler sonrasında artan vaka sayıları da göz..

Misafirler 10 Gün İzole Olacaklar
Yayınlanma: 498 Okuma

Çanakkale’ye şehir dışından gelecek olanlar 10 gün izole olacaklar.

Çanakkale İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapılan toplantıda, coronavirüs tedbirlerini görüştü. Görüşmeler sonrasında artan vaka sayıları da göz önüne alınarak yeni tedbirler uygulanmasına karar verildi.

Halk pazarları için alınan tedbirler dışında, kolluk kuvvetlerinin açık alanlarda HES kodu sorgulaması yapması ve şehir dışından gelen misafirlerin geldikleri evlerde 10 gün süreyle izole olmaları kararlaştırıldı.

Alınan bu önlemler uygulanmaya başladı. Çanakkale de haftanın 2 günü sebze ve meyve pazarları 1 günü de giyim, hediyelik, oyuncak, nalburiye vb ürünlerin satışı için pazar kurulmaya başladı. Pazarlar ile ilgili bir gelişme de bundan sonra pazarlarda 3 metrelik mesafe uygulaması olacak.

Resmi kurum ve kuruluşlarda HES kodu sorgulaması yapılırken, alınan karar sonrasında Gestaş feribotlarında hem yayalara hem de araçla geçenlere HES kodu sorgulama işlemi yapılmaya başladı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.