Son Dakika: Sağlıkta Şiddetle Sonuna Kadar Mücadele *** CHP'li Güneşhan "İktidar Turizmi Otuz Yıl Geri Götürecektir" *** Turizm Haftası’nda Seramik Standı İlgi Çekiyor *** Kira Anlaşmazlıkları Yüzde 80 Davaya Dönüşüyor *** Lapseki’de İşçiler Göçük Altında Kaldı *** İnternet Gazetecilerinden Erkek’e Ziyaret *** Aranan Kaçak Gelibolu’da Yakalandı *** Çanakkale’de 33 Afgan Kaçak Yakalandı *** Wedding Show 2024 Fuarı Çanakkale’de Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Görkem Sağlam’dan “Sen Gitmezdin Oysa”

Alternatif müzik ve pop müzik tarzında şarkılar üreten genç sanatçı Görkem Sağlam’ın yeni teklisi “Sen Gitmezdin Oysa” PDND Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. PDND Müzik YouTube kanalında yayınlanan..

Görkem Sağlam’dan “Sen Gitmezdin Oysa”
Yayınlanma: 1.408 Okuma

Alternatif müzik ve pop müzik tarzında şarkılar üreten genç sanatçı Görkem Sağlam’ın yeni teklisi “Sen Gitmezdin Oysa” PDND Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

PDND Müzik YouTube kanalında yayınlanan şarkının sözleri ve müziği Görkem Sağlam’a ve düzenlemesi ise Matthew Brett’e aittir. Yönetmen koltuğunda ise Denizhan Korkmaz yer almaktadır.

Görkem Sağlam Kimdir?

07 Temmuz 1999 yılında Üsküdar da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul da tamamladıktan sonra üniversiteyi Amerika da başladı, fakat ekonomik nedenlerle dönmek zorunda kaldı. Hala İstanbul Bilgi üniversitesinde Reklamcılık okuyor ve Medya ve iletişim bölümüyle çift anadal eğitimi alıyor. Müzik ise lise yıllarında yaptığı sahnelerle hayatına girdi ve ardından gitar öğrenip içgüdüsel olarak şarkılar yapmaya başladı. Yaklaşık 6 ay önce ilk şarkısını “Hayatımın Nakaratı” isimli şarkısını çıkardı ve PDND Müzik&Video şirketi ile ortak çalışmalar yapıyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.