Son Dakika: Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale Cumhuriyetimizin 100. Yılına Hazır

Çanakkale Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanan “Cumhuriyetin Yüzü Sensin” isimli video çalışması için Çanakkale Belediyesi çalışanları ve yöneticileri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılında..

Çanakkale Cumhuriyetimizin 100. Yılına Hazır
Yayınlanma: 167 Okuma

Çanakkale Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanan “Cumhuriyetin Yüzü Sensin” isimli video çalışması için Çanakkale Belediyesi çalışanları ve yöneticileri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılında hizmet vermeye başlayan Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meydanında bir araya geldi.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusu için kırmızı-beyaz kıyafetlerin tercih edildiği bu anlamlı video çalışması, Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meydanında yer alan ve 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15.00’te tüm kentliler ile birlikte açılışı yapılacak olan Atatürk Heykeli önünde gerçekleşti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanan video, hazırlıkların tamamlanmasının ardından Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve belediye sitesi üzerinden kentliler ile paylaşılacak.

Çalışmalar kapsamında ayrıca, Yeşil Yerel Yönetim Binasının iç kısmı da Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak Atatürk posterleri, Türk Bayrakları ve kırmızı-beyaz renkli balonlarla donatıldı. Hizmet almaya gelen kentliler ile Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşayabilmek adına yapılan düzenlemeler büyük beğeni aldı.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.