Son Dakika: Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Feribot Terminalinde Deneme Seferleri Yapılıyor

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı süren Gelibolu Yeni Feribot Terminali’nde başlatılan çalışmalar sona yaklaşıyor. Gelibolu’da 41 bin 708 metrekarelik alanda 1 terminal, 4 rampa şeklinde yapılmakta olan Gelibolu Yeni..

Feribot Terminalinde Deneme Seferleri Yapılıyor
Yayınlanma: 387 Okuma

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı süren Gelibolu Yeni Feribot Terminali’nde başlatılan çalışmalar sona yaklaşıyor.

Gelibolu’da 41 bin 708 metrekarelik alanda 1 terminal, 4 rampa şeklinde yapılmakta olan Gelibolu Yeni Feribot Terminali’nin saha ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi.

Alt yapı ve rampaları tamamlanan Gelibolu Yeni Feribot Terminalinde deneme amaçlı seferler başladı. Feribot Terminalin gişeleri, yolcu salonları ve çevre düzenlemesi tamamlandığında hizmete gireceği belirtiliyor.

28 Şubat 2020 tarihinde ihaleye çıkılan Gelibolu Yeni Feribot Terminali’nin hizmete girebilmesi için idari bina, yolcu salonları, kafeteryalar, gişeler, sosyal donatılar ve peyzaj düzenlemesi gibi işleri kapsayan üst yapı çalışmalarının tamamlanması gerekiyor.

Gelibolu Yeni Feribot Terminali ilçe merkezinin yaklaşık 2 kilometre dışında hizmet verecek, bu şekilde hem şehir içindeki trafik akışı rahatlayacak hem de hava kirliliğinin önüne geçilecek.

Haber: Osman Okan

YORUMLAR (1)

  1. Çanakkale İl Özel İdaresine teşekkür ederim.Meydandaki karmaşayı yok etti yeni feribot iskelesi.Emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim.

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.