Son Dakika: Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Mutlu Son “Merve” Kazandı

SMA Tip 1 kas hastalığı tanısı bulunan Gelibolulu Merve Tekin’in gen tedavisi (zolgensma) ilacının alınması ve tedavi masraflarının karşılanması amacıyla İstanbul Valiliğinin 16.12.2021 tarih ve 145194 sayılı oluru ile Türkiye..

Mutlu Son “Merve” Kazandı
Yayınlanma: 221 Okuma

SMA Tip 1 kas hastalığı tanısı bulunan Gelibolulu Merve Tekin’in gen tedavisi (zolgensma) ilacının alınması ve tedavi masraflarının karşılanması amacıyla İstanbul Valiliğinin 16.12.2021 tarih ve 145194 sayılı oluru ile Türkiye genelinde bir (1) yıl süreyle başlatılan ve daha sonra bir (1) yıl daha uzatılan yardım toplama kampanyasının sonunda tedavi için gerekli olan para toplandı.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, tedavi için gerekli olan paranın toplanmasının ardından Tekin ailesini ziyaret ederek anne babası ile bir süre görüştü.

Gelibolu Belediye BaÅŸkanı Mustafa Özacar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Merve kazandı! TeÅŸekkürler Gelibolu. SMA Tip1 hastası Merve Tekin kızımızın yaÅŸama tutunması için, Valilik onaylı yardım kampanyası, düzenlenen etkinliklerle, SMS yolu bağış ve desteklerle umut olmak için seferber olunarak, hep birlikte büyük bir baÅŸarıya imza atıldı.

Ä°ki yıl boyunca süren kampanya sonunda yurt dışındaki tedavisi için gerekli ücretin yüzde 100 oranına ulaÅŸmasında büyük gayret sarf eden baÅŸta “Merve Gönüllüleri” kardeÅŸlerimiz olmak üzere, bütçesi ölçüsünde destek olan 7’den 77’ye duyarlı halkımıza ve esnaflarımıza sonsuz teÅŸekkürler.

Kızımızın saÄŸlığına kavuÅŸtuktan sonra okula gittiÄŸi, parklarda arkadaÅŸları ile oyunlar oynadığı günleri de göreceÄŸiz. Her zaman dediÄŸimiz gibi “Çocuklar gülsün ki, dünya gülsün” diyoruz” dedi.

Haber: Osman Okan

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.