Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale’de “Demli Sesler” Konseri Verildi

Altın Yıllar Yaşam Merkezi tarafından yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim sergisi ve “Demli Sesler” konseri kentlilerden büyük ilgi gördü. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,..

Çanakkale’de “Demli Sesler” Konseri Verildi
Yayınlanma: 198 Okuma

Altın Yıllar Yaşam Merkezi tarafından yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim sergisi ve “Demli Sesler” konseri kentlilerden büyük ilgi gördü.

Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Eşi Hale Gökhan, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Av. Ali Aydın Çalıdağ, Belediye Meclis Üyeleri, Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları ve eğitmenleri ile çok sayıda kentli katıldı. Etkinlik, Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcılarının yaptığı resimlerden oluşan sergi açılışı ile başladı. Başkan Gökhan, karma sergiyi ilgi ile gezerken, sergilenen eserler hakkında eğitmenler ve katılımcılardan bilgi aldı.

Demli Sesler Yine Büyüledi

Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde düzenlenen yeni yıl programı, merkez katılımcılarının oluşturduğu Demli Sesler Korosu’nun konseri ile devam etti. Koro Şefi Ömer Aydın’ın yönetiminde halk müziği, sanat müziği ve pop müziğin sevilen şarkılarını seslendiren koroya kentliler de hep bir ağızdan eşlik etti. Danslar eşliğinde geçen konser sonunda sergiledikleri başarılı performans nedeni ile koro üyeleri ve Şef Aydın’a teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, çiçek takdiminde bulunurken tüm kentlilere mutlu ve sağlıklı bir yeni yıl temennisinde bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.