Son Dakika: Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale’de Çocuklara Kukla Tiyatrosu Sahnelendi

Çocukların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlayan ve bu amacı hayata geçirebilmek için çocukları farklı disiplinlerden sanatçılarla bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, tiyatro oyuncusu ve yönetmen..

Çanakkale’de Çocuklara Kukla Tiyatrosu Sahnelendi
Yayınlanma: 149 Okuma

Çocukların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlayan ve bu amacı hayata geçirebilmek için çocukları farklı disiplinlerden sanatçılarla bir araya getiren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, tiyatro oyuncusu ve yönetmen Hakan Polacanlı’yı konuk etti.

Polacanlı’nın ‘her şeyden kukla yapılabilir ve herkes kukla yapabilir’ diyerek atık malzemelerden oluşturduğu özgün kuklalarla oyunlaştırdığı “Cırcır ile Karınca” isimli “Kukla Tiyatrosu”, 1. sınıf ve üzeri çocuklarla Çocuk Kültür Evi drama atölyesinde bir araya geldi. Hakan Polacanlı, katılımcı çocuklara La Fontaine hikayelerinin Cırcır Böceği’nin müzisyen ruhuna yakışır şekilde şarkılar eşliğinde oynanan müzikli ve interaktif bir yorumu ile tanışma fırsatı sundu.

La Fontaine’in bu çok bilinen masalını izleyicilerin de yardımıyla farklı bir şekilde bitirilebileceğini gösteren oyunda çocuklar da aktif bir rol aldı. Çocuklar tarafından yoğun ilgi ve heyecanla karşılanan etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

#Kukla | #Tiyatro | #Çocuk | #Çanakkale | #LaFontaine | #Gelibolu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.