Son Dakika: Gelibolu Duyu Bütünleme Atölyesi Açıldı *** Köprüye Zam Otoyola Zam *** Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu Belediyesi İletişim Merkezi Açıldı

Gelibolu Belediyesi tarafından, vatandaşların talep ve şikayetlerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla Gelibolu İletişim Merkezi WhatsApp Hizmet Hattı oluşturuldu. Gelibolu Belediyesi tarafından, “Çek, gönder birlikte çözelim” sloganıyla başlatılan WhatsApp..

Gelibolu Belediyesi İletişim Merkezi Açıldı
Yayınlanma: 80 Okuma

Gelibolu Belediyesi tarafından, vatandaşların talep ve şikayetlerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla Gelibolu İletişim Merkezi WhatsApp Hizmet Hattı oluşturuldu.

Gelibolu Belediyesi tarafından, “Çek, gönder birlikte çözelim” sloganıyla başlatılan WhatsApp Hizmet Hattı ile vatandaşlarla belediyenin yakınlaşması ve hizmetlerin hızlandırılması amaçlanıyor.

Belediye ile ilgili istek, talep, öneri ve şikayetler açılan 0 530 730 88 17 numaralı WhatsApp Hizmet Hattı üzerinden iletilebilecek. Vatandaşların gerek yazı, gerek görsel veya görüntü ekleyerek direkt olarak ulaştıracağı istek, talep, öneri ve şikayetler anında ilgili birimlere aktarılacak ve en geç 24 saat içinde geri dönüş sağlanacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak; “Kıymetli hemşehrilerim, belediyemizin en büyük sorunları arasında ‘ulaşılabilirlik’ olduğunun farkındayız. Bu bağlamda göreve başladığımız anda ilk işimiz sosyal medya hesaplarımızı yoruma ve iletişime açmak olmuştu. Çünkü görüş, öneri ve talepleriniz bizim için çok kıymetli.

Ancak bu iş sosyal medyada ‘yorum’ ile sınırlı kalmasın istiyoruz. Bu nedenle WhatsApp ihbar hattımızı sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Kent genelinde hizmet anlamında gördüğünüz tüm eksiklikleri ya da görüş ve önerilerinizi WhatsApp hattımız aracılığı ile bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz.

WhatsApp ihbar hattımıza ileteceğiniz tüm mesajlar, belediyemizin ilgili birimleri tarafından kayıt altına alınacak ve konu ile ilgili en geç 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyor, mesajlarınızı bekliyoruz” dedi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.