Güncel Haber: Başkan Özacar'dan Kamuoyuna Bilgilendirme *** “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” Etkinliği Yapıldı *** Berk Göktaş 5 Milyonluk Soruyu Bildi *** Otobüsüne Saldırı Hafif Atlatıldı *** İYİ Partiden 350 Kişi CHP'li Erkek'i Destekliyor *** Seddülbahir Kalesine İtalya'dan Ödül *** Çanakkale’de Siber Dolandırıcılık Operasyonu *** “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı” Oluşturuldu *** Gelibolu Şehitliği Yeniden Açıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çocuklar İçin Felsefe

Gelibolu’da öğretmenlik yapan Dr. Burcu Topçu, “filozofcocuk.com” adında bir internet sitesi kurarak çocuklar ve felsefe ile ilgili makaleler yayınlamaya başladı. Dr. Burcu Topçu Kimdir? Dr. Burcu Topçu, Gazi Üniversitesi Eğitim..

Çocuklar İçin Felsefe
Yayınlanma: 1.724 Okuma

Gelibolu’da öğretmenlik yapan Dr. Burcu Topçu, “filozofcocuk.com” adında bir internet sitesi kurarak çocuklar ve felsefe ile ilgili makaleler yayınlamaya başladı.

Dr. Burcu Topçu Kimdir?

Dr. Burcu Topçu, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olarak yüksek lisans ve doktorasını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde felsefe tarihi üzerine yaptı.

7 Yıl Kars Sarıkamış’ta görev yapan Dr. Burcu Topçu 7 sene önce Gelibolu’ya geldi ve halen Gelibolu’da görev yapmakta.

Dr. Burcu Topçu’nun ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde çeşitli makaleleri yayınlandı.

Şuan da danışman hocası Prof. Dr. H.Ömer Özden ile beraber 12 kitaptan oluşan bir “Çocuklar İçin Felsefe” seti çıkarmakta.

Dr. Burcu Topçu’nun yeni kurduğu internet sitesinde yer alan makalelerini okuyabilir ve takip edebilirsiniz.

Link: http://www.filozofcocuk.com

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.