Güncel Haber: Gelibolu’daki 18 Mart Deniz Zaferi Törenleri *** Kale Grubu’ndan “Çanakkale Ruhunu Yaşatma” Çağrısı *** 18 Mart Zaferinin Kahramanları Anıldı *** Özgür Ceylan’ın 18 Mart Mesajı *** İskenderoğlu’nun 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Mesajı *** "WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Türkiye’nin Ciğerleri Yanıyor

Türkiye’yi kahreden orman yangınları sonrası, AK Parti İl Başkanlığına bağlı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığınca geçmiş olsun mesajı yayınlandı. Manavgat’tan başlayan ve daha sonrasında 7 İl 16 İlçeye sıçrayan orman..

Türkiye’nin Ciğerleri Yanıyor
Yayınlanma: 652 Okuma

Türkiye’yi kahreden orman yangınları sonrası, AK Parti İl Başkanlığına bağlı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığınca geçmiş olsun mesajı yayınlandı.

Manavgat’tan başlayan ve daha sonrasında 7 İl 16 İlçeye sıçrayan orman yangınlarına müdahaleler hem karadan hem havadan devam ediyor. Bir çok yerde kontrol altına alınmış olan yangınlar dışında bir kaç yerde de çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Çevre Başkanı Oğuzhan “üzüntü içerisindeyiz”

Ülke genelinde gerçekleşen yangınlar sonrasında AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çağrı Oğuzhan yaptığı açıklamada geçmiş olsun dilekleri sunarken “Ormanlar sadece ülkemiz insanlarına değil. Tüm Dünya insanlarının ve canlılarının serveti olmasıyla beraber en önemli yaşam kaynağımız oksijeni dünyada kontrol altına alan bitki örtüsüdür. Bizleri derinden üzen ve birkaç gün önce ülkemizin bir çok noktasında eş zamanlı olarak çıkan orman yangınlarıyla ülkemiz devletimiz insanlarımız topyekün mücadele ediyor. Bizler milli servetlerimiz olan ormanlarımızın, doğal hayatın ve bu felaketten zarar gören halkımızın üzüntülerini paylaşıyoruz.

Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında ülkemizin bir çok noktasındaki yangınlara ivedilikle müdahale ediliyor. Bizim üstümüze düşen görev ise ormanlarımızın korunmasında kollanmasında görev almak tedbirleri elden bırakmamak diyerek sözlerimin sonuna gelirken başta Manavgat’ta çıkan orman yangınlarıyla birlikte 8 il 16 ilçeye sıçrayan olay karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yangınlara karşı mücadele eylem planı büyük bir kararlılıkla devam ediyor.

Antalya ilimize bağlı Manavgat ilçesiyle başlayan daha sonra 7 ilde eş zamanlı çıkan yangınlar tekrar söylüyorum hepimizi derinden üzdü. Yangından etkilenen tüm illerimize, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.