Son Dakika: Soyuak “Yakında Cumartesi Pazarı Patlayacak” *** Erkek’in “3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü” Mesajı *** Gelibolu Belediyesi İletişim Merkezi Açıldı *** Başkan Soyuak İşçilerin Bayramını Kutladı *** CHP’li Özgür Ceylan’dan 1 Mayıs Mesajı *** Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Kemallı Üretim ve İşletme Kooperatifi

Girişimci kadınların kendi el işi ve yöresel ürünlerini üreterek satışa sunduğu S.S. Kemallı Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi açıldı. Açılış törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş ile..

Kemallı Üretim ve İşletme Kooperatifi
Yayınlanma: 548 Okuma

Girişimci kadınların kendi el işi ve yöresel ürünlerini üreterek satışa sunduğu S.S. Kemallı Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi açıldı.

Açılış törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş ile birlikte katılırken, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, İl Ticaret Müdürü Hakan Tuncerli, Ezine AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin, Kemallı Köyü Muhtarı Kenan Özer, S.S. Kemallı Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatif Başkanı Şükran Özer ile kooperatif yönetim kurulu üyeleri, çevre köy muhtarları ve köy sakinleri katıldı.

S.S. Kemallı Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifi açılış programında Kemallı Köyü Muhtarı Kenan Özer bir konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmanın ardından S.S. Kemallı Kadın Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifinin açılışı dualarla ve hayırlı olsun temennileriyle gerçekleştirildi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve törene katılanlar, açılışın ardından girişimci kadınların kendi el işi ve yöresel ürünlerini üreterek satışa sunduğu kooperatifi gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

Girişimci kadınların kendi el işi ve yöresel ürünlerini üretmeleri annelik görevlerinin dışında hayatın her alanında başarılı olabileceklerinin göstergesi olduğunu ifade eden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, emeklerinden dolayı girişimci kadınlara teşekkür ederek bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.