Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Alara Temoçin “Duygularım Çok Derin” Çıktı

Türkiye’nin yeni starı Alara’ya konser teklifleri yağıyor. Türkiye’nin en iyi kadın vokal sesi Alara Temoçin, “Duygularım Çok Derin” isimli ikinci şarkısını müzikseverle buluşturdu. TikTok’ta büyük ilgi gören özellikle de sesi,..

Alara Temoçin “Duygularım Çok Derin” Çıktı
Yayınlanma: 1.092 Okuma

Türkiye’nin yeni starı Alara’ya konser teklifleri yağıyor.

Türkiye’nin en iyi kadın vokal sesi Alara Temoçin, “Duygularım Çok Derin” isimli ikinci şarkısını müzikseverle buluşturdu.

TikTok’ta büyük ilgi gören özellikle de sesi, yorumu ve tarzıyla iddialı olan 18 yaşındaki yeni star Alara’ya şimdiden konser teklifleri yağmaya başladı. Arka arkaya çıkardığı şarkılarıyla dikkat çeken Alara Temoçin, hem müzik şirketlerini hem de gelen konser tekliflerini şimdilik askıya aldı.

2022’ye yeni ve güçlü bir isim olarak giriş yapmaya hazırlanan Alara, yeni yılda adından star olarak söz ettirmeye kararlı.

Sözü Ramazan Kızılpınar’a, müziği ve düzenlemesi Esad Fidan’a ait olan “Duygularım Çok Derin” tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Alara Temoçin – Duygularım Çok Derin
Söz: Ramazan Kızılpınar
Beste: Esad Fidan
Düzenleme: Esad Fidan
Video (Lyric): Mithat Dalgıç
Mix & Mastering: Saffet Ulcay
Kapak: Mithat Dalgıç
Kayıt: Beytullah Yiğit
Klarnet: Aykut Sütoğlu
Violincel: Ataberk Onal

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.