Son Dakika: Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** CHP’den 23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlaması *** 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması *** Çocuklardan Kaymakam Abacı’ya Ziyaret *** Kerem Aktürkoğlu’nu Yedirmeyiz *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Sağlık Çalışanlarına Pandemi Desteği

Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Covid-19 Pandemi sürecinde görevlerini fedakarca sürdüren sağlık çalışanlarına malzeme desteği sağlandı. Geçmişte de sağlık çalışanlarına destek olan Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür..

Sağlık Çalışanlarına Pandemi Desteği
Yayınlanma: 656 Okuma

Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından, Covid-19 Pandemi sürecinde görevlerini fedakarca sürdüren sağlık çalışanlarına malzeme desteği sağlandı.

Geçmişte de sağlık çalışanlarına destek olan Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür İşsever, pandemi süreci devam ederken koronavirüs ile mücadelede kapsamında sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğüne 500 adet koruyucu siperlik bağışında bulundu.

Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür İşsever, “Odamız olarak daha önce yaptığımız gibi koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarımıza destek vermek amacıyla İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Atakan Burak Ceyhan’a 500 adet koruyucu siperlik bağışında bulunduk. Sağlık çalışanlarımız başımızın tacı Allah yardımcıları olsun” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.