Son Dakika: Çocuklardan Kaymakam Abacı’ya Ziyaret *** Kerem Aktürkoğlu’nu Yedirmeyiz *** Başkan Soyuak Koltuğunu Çocuklara Bıraktı *** CHP’li Güneşhan; “23 Nisan Bağımsızlığın Sembolüdür” *** Kasten Adam Öldürme Suçundan 9 Gözaltı *** Bir Denizkestanesinin Anıları *** Gelibolu’da 23 Nisan Çocuk Şenliği Yapıldı*** Başkan Soyuak “Gelibolu Cumhuriyete Yakışır Bir Kent Olacak” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Sosyal Yaşam Evleri Çalışıyor

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten, Barbaros, Troia ve Esenler Sosyal Yaşam Evleri çalışmalarına devam ediyor. El sanatları, giyim üretim teknolojileri, masa tenisi, resim, bilgisayar işletmenliği, satranç,..

Sosyal Yaşam Evleri Çalışıyor
Yayınlanma: 459 Okuma

Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten, Barbaros, Troia ve Esenler Sosyal Yaşam Evleri çalışmalarına devam ediyor.

El sanatları, giyim üretim teknolojileri, masa tenisi, resim, bilgisayar işletmenliği, satranç, okuma yazma I.kademe, okuma yazma II.kademe, yabancılar için türkçe kursu, 3-6 yaş çocuk oyun etkinlikleri gibi birçok aktivite, Anne Çocuk Eğitim Vakfı ile İl Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde online ve çevrimiçi olmak üzere, Covid-19 tedbirleri göz önüne alınarak gerçekleştiriliyor.

Detaylı Bilgi Aşağıdaki Telefonlardan Alınabiliyor

Barbaros Sosyal Yaşam Evi 0 (286) 217 72 12
Esenler Sosyal Yaşam Evi 0 (286) 212 22 66
Troia Sosyal Yaşam Evi 0 (286) 218 29 65

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.