Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Merve Tekin Desteklerinizle Hayata Tutunacak

Gelibolu Kaymakamlığı tarafından yapılan paylaşımda “SMA Tip 1 tanısı bulunan 3,5 yaşındaki Merve Tekin desteklerinizle hayata tutunacak” denildi. Gelibolu Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklama şöyle: SMA Tip 1 ölümcül kas hastalığı..

Merve Tekin Desteklerinizle Hayata Tutunacak
Yayınlanma: 597 Okuma

Gelibolu Kaymakamlığı tarafından yapılan paylaşımda “SMA Tip 1 tanısı bulunan 3,5 yaşındaki Merve Tekin desteklerinizle hayata tutunacak” denildi.

Gelibolu Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

SMA Tip 1 ölümcül kas hastalığı tanısı bulunan 3,5 yaşındaki Merve Tekin’in gen tedavisi (zolgensma) ilacının alınması ve tedavi masraflarının karşılanması amacıyla İstanbul Valiliğinin 16.12.2021 tarih ve 145194 sayılı oluru ile Türkiye genelinde bir (1) yıl süreyle yardım toplanmasına izin verilmiştir.

SMA Tip 1 ölümcül kas hastası olan 3,5 yaşındaki Merve Tekin, 1,5 kilo daha alırsa tedavi şansını kaybedecek. Aç yatıp aç kalkıyor. Bu yaşına kadar sadece mama ile beslendi. Yürüyemiyor, kasları eriyor. Desteklerinizle hayata tutunacak.

Sizde desteklerinizle minik Merve’yi hayata bağlayabilirsiniz.
Merve Yaz 2809’a gönder (Tüm operatörlerden 1 SMS 20 TL)
Ziraat Bankası – İban: TR36 0001 0025 0752 6944 5550 07 Alıcı Ferdi Tekin / Açıklama: Merve

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.