Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Muharrem Erkek’ten DoÄŸu Ä°lleri Ziyareti

CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, MuÅŸ, Bingöl, Tunceli, Elazığ ve Malatya illerini ziyaret etti. Ziyaretlerine MuÅŸ’tan baÅŸlayan Erkek, CHP Parti Meclisi Ãœyesi Umut AkdoÄŸan, Kadın Kolları..

Muharrem Erkek’ten DoÄŸu Ä°lleri Ziyareti
Yayınlanma: 523 Okuma

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Muş, Bingöl, Tunceli, Elazığ ve Malatya illerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine MuÅŸ’tan baÅŸlayan Erkek, CHP Parti Meclisi Ãœyesi Umut AkdoÄŸan, Kadın Kolları MYK Ãœyesi Ayten Gülsever, MuÅŸ Ä°l BaÅŸkanı Ä°smail Adanur, ilçe, gençlik ve kadın kolları baÅŸkanları ve partililer ile bir araya geldi. Sonrasında CHP MuÅŸ Ä°l BaÅŸkanlığı’na geçen Erkek, burada basın açıklaması yaparak gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu.

Erkek, açıklamasında şunları söyledi:

“Demokratik hukuk devleti için güçlendirilmiÅŸ parlamenter sistemi temin edeceÄŸiz. Türkiye bu sistemle devam edemez. Ä°lk seçimde Millet Ä°ttifakı’nın cumhurbaÅŸkanı adayı Türkiye’nin 13. CumhurbaÅŸkanı olacaktır. Öncelikle vatandaşın ağır sorunlarını çözeceÄŸiz. Ä°lk haftada Meclis’ten çıkaracağımız yasa ‘siyasi ahlak yasası’ olacak. Ä°lk imzalayacağımız kararname ‘strateji ve planlama teÅŸkilatı’ hakkında olacak. Tarımda, sanayide ve eÄŸitimde planlama olacak. Projelerimiz ve kadrolarımız hazır. Anayasal ve yasal çalışmalarımız tamamlandı”.

Açıklama sonrası MuÅŸ Muhtarlar DerneÄŸi’ni ziyaret eden Erkek, muhtarlarla alakalı çalışmalarını anlattı. Ziyaret sonrası MuÅŸ’un Korkut ve Hasköy ilçelerine giden Erkek, partililer ile bir araya gelerek partiye yeni üye olan vatandaÅŸlara rozetlerini taktı.

Bingöl ve Elazığ Ziyaretleri

Ziyaretlerinin ikinci gününde Bingöl’e geçen CHP’li Erkek’e Bingöl CHP Ä°l BaÅŸkanı Hasan AktaÅŸ ve parti yöneticileri eÅŸlik etti. CHP’li Erkek burada CHP Bingöl Ä°l BaÅŸkanlığı’nı, Bingöl Muhtarlar DerneÄŸi’ni ve Genç Ä°lçe BaÅŸkanlığı’nı ziyaret etti. Erkek, sonraki gün ise Elazığ’a hareket ederek CHP Elazığ Ä°l BaÅŸkanlığı’nda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Parti Meclisi Ãœyesi Umut AkdoÄŸan, Kadın Kolları MYK Ãœyesi Ayten Gülsever, Elazığ CHP Ä°l BaÅŸkanı ÇaÄŸlar Duran il, ilçe, kadın ve gençlik kolları baÅŸkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Burada basın toplantısı düzenleyen Erkek, şunları söyledi:

“Ãœlkemizin sorunları çok ağır ama çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Kaynakları olan, nitelikli gençleriyle, giriÅŸimcileriyle, müteÅŸebbisiyle, kadınıyla Türkiye 85 milyon büyük bir ülke. Ama kaynaklar vatandaÅŸlar için deÄŸil yandaÅŸlar için kullanılıyor. AK Parti hükümetleri, 21 yıldır tek baÅŸlarına yönetiyorlar. Kullandıkları toplam kaynak 2,5 trilyon doları geçti. Ama 1923’ten 2002’ye, AK Parti’nin iktidar olduÄŸu tarihe kadar bakın. Bütün Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin kullandığı toplam kaynak 713 milyar dolar. Kamu-özel iÅŸ birliÄŸi projeleri için hazineden tek bir kuruÅŸ çıkmıyor, diyorlar. Nerede bu paralar ve kaynak? Bunların hepsi ilk seçimden sonra, iktidarımızda hukuk içerisinde tabii ki incelenecek”.

Kılıçdaroğlu ve Babacan İle Görüştü

Elazığ programı sonrası Tunceli’ye hareket eden Erkek, Tunceli’nin Ovacık, Pertek ve Hozat ilçelerine ziyaretler gerçekleÅŸtirdi. Ziyaretlere ayrıca CHP Tunceli Milletvekili Polat ÅžaroÄŸlu ve CHP Tunceli Ä°l BaÅŸkanı Ali Mustafa Çelik de katıldı. Tunceli’de DEVA Partisi Genel BaÅŸkanı Ali Babacan ile de görüşen Erkek, “DEVA Partisi Genel BaÅŸkanı Sayın Ali Babacan ile Tunceli çalışmalarımız esnasında buluÅŸtuk. Ä°ttifaka ve ülkemizin geleceÄŸine dair güzel bir sohbet gerçekleÅŸtirdik” dedi. CHP’li Erkek sonrasında, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun programlarına eÅŸlik etti. Malatya Ä°l BaÅŸkanlığı’nın yeni binasının açılışına katılan Erkek, Elazığ’da gerçekleÅŸen CHP’nin Grup Toplantısının ardından, CHP Lideri KılıçdaroÄŸlu ile birebir görüşme gerçekleÅŸtirerek programlarını sonlandırdı.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.