Son Dakika: Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Dev Kruvaziyer Çanakkale’de

Çanakkale’ye bağlı Kepez Limanı’na yanaşan Ambience isimli Kruvaziyer ilgi çekti. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Bölge Liman Başkanı Kürşat Biçici ve Liman yetkililerini ile birlikte Ambience isimli Kruvaziyeri ziyaret etti. Çanakkale..

Dev Kruvaziyer Çanakkale’de
Yayınlanma: 183 Okuma

Çanakkale’ye bağlı Kepez Limanı’na yanaşan Ambience isimli Kruvaziyer ilgi çekti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Bölge Liman Başkanı Kürşat Biçici ve Liman yetkililerini ile birlikte Ambience isimli Kruvaziyeri ziyaret etti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İstanbul’dan hareket ederek Çanakkale Kepez Limanına gelen Bahama Bayraklı Ambience isimli Kruvaziyeri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ambience isimli Kruvaziyer yolcu gemisinin hem turizm potansiyeli açısından, hem çeşitlilik açısından, hem de Çanakkale’nin tanıtımı açısından çok anlamlı olduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, “Çanakkalemize daha fazla kruvaziyer gemisi gelmesi için çalışıyoruz” dedi.

Çanakkale Kepez Limanına yanaşan 1430 kişi kapasiteli Ambience isimli Kruvaziyer gemisi ile Çanakkale’ye 1269 yabancı turist geldi. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanını, Troya Ören Yerini, Troya Müzesini, Assos Ören Yerini, Çanakkale merkez de Troya Atı, Aynalı Çarşı ve alışveriş merkezlerini ziyaret edecek olan yolcular, Çanakkale’ye özgü hediyelik eşya ve yöresel ürünleri alarak alışveriş yapma imkanıda bulacaklar.

Sabah saatlerinde Çanakkale Kepez Limanı’na yanaşan Ambience Kruvaziyeri akşam üzeri yola çıkacak.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.