Son Dakika: Gelibolu Duyu Bütünleme Atölyesi Açıldı *** Köprüye Zam Otoyola Zam *** Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Kaymakam Abacı Futbol Turnuvasına Katıldı

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla Gelibolu Romanları Sosyal Etkinlikler Derneği’nin “Uyuşturucuya Değil Hayata Bağımlı Ol” sloganı ile düzenlendiği futbol turnuvasının açılışına katıldı. Gelibolu Kaymakamı Bekir..

Kaymakam Abacı Futbol Turnuvasına Katıldı
Yayınlanma: 275 Okuma

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla Gelibolu Romanları Sosyal Etkinlikler Derneği’nin “Uyuşturucuya Değil Hayata Bağımlı Ol” sloganı ile düzenlendiği futbol turnuvasının açılışına katıldı.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’ya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Özdemir, Dernek Başkanı Hakan Tosun ve sporseverler eşlik etti.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı bu anlamlı etkinlik için katılımcılara ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.