Son Dakika: Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Yazlık Sinema Heyecanı Başlıyor

Silivri Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği Yazlık Sinema Nostaljisi etkinliğine bu yıl da devam ediyor. 14 Temmuz’da “Afacanlar İş Başa Düştü” filminin gösterileceği gala programı ile başlayacak olan etkinlik,..

Yazlık Sinema Heyecanı Başlıyor
Yayınlanma: 236 Okuma

Silivri Belediyesi, her yıl geleneksel hale getirdiği Yazlık Sinema Nostaljisi etkinliğine bu yıl da devam ediyor.

14 Temmuz’da “Afacanlar İş Başa Düştü” filminin gösterileceği gala programı ile başlayacak olan etkinlik, 15 Temmuz’da “Kuşatma Yedi Uyuyanlar”, 16 Temmuz’da ise “Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu” filmi ile devam edecek.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın, “Silivri’de yaşayan 7’den 70’e herkes kültür ve sanatla bezenecek” vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Silivri Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yazlık Sinema Nostaljisi etkinliği düzenliyor.

14 Temmuz 2023 Cuma günü “Afacanlar İş Başa Düştü” filminin gösterileceği gala programıyla başlayacak olan etkinlik, 15 Temmuz 2023 Cumartesi “Kuşatma Yedi Uyuyanlar”, 16 Temmuz 2023 Pazar günü ise “Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu” filmi ile devam edecek. VEGA AVM yanında kurulan alanda saat 21.00’da gerçekleştirilecek olan sinema etkinliğine Silivri’de yaşayan bütün vatandaşlar ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecek.

14 Temmuz’da Gala Düzenlenecek

Silivri’deki Yazlık Sinema Nostaljisi keyfi, 14 Temmuz 2023 Cuma günü saat 20.30’da “Afacanlar İş Başa Düştü” filminin gösterileceği gala programıyla başlayacak. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, VEGA AVM yanındaki alanda düzenlenecek gala programına katılarak filmi Silivrili vatandaşlarla birlikte izleyecek.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.