Son Dakika: 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Zafer Bayramı Ödülleri Verildi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gelibolu’yu Ulusal ve Uluslararası alanda temsil eden başarılı sporcular ile şiir ve resim dallarında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde Dünya Okçuluk Federasyonu 2023..

Zafer Bayramı Ödülleri Verildi
Yayınlanma: 271 Okuma

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gelibolu’yu Ulusal ve Uluslararası alanda temsil eden başarılı sporcular ile şiir ve resim dallarında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninde Dünya Okçuluk Federasyonu 2023 Açık Hava Dünya Şampiyonasında Dünya 2’nciliği kazanan ve 2024 Paris Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanan Ulaş Berkim Tümer’e Kaymakam Bekir Abacı tarafından ödülü takdim edildi.

Türkiye Okçuluk Kupası U21 kategorisi makaralı yay erkekler takım birincisi olan Eren Kırca, Gökay Altıntaş ve Noyan Çerçi, Liseler arası şiir yarışmasında 1’inci olan Gelibolu Fen Lisesi öğrencisi Aysu Şahbaz ve İlk ve Ortaokullar arası resim yarışmasında 1’inci olan 100. Yıl Barış Ortaokulu öğrencisi Nisanur İldiz’e ödüllerini Kaymakam Bekir Abacı takdim etti.

Türkiye Atıcılık okullar arası genç erkekler takım halinde 1’inci olan Kerem Sağdıç, Mustafa Serttaş ve Bilal Sazak, Liseler arası şiir yarışmasında 2’nci olan Gelibolu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Buse Çorbacı ve İlk ve Ortaokullar arası resim yarışmasında 2’nci olan Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Irmak Çiftçi’ye ödüllerini 2.Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız takdim etti.

Türkiye Bisiklet Şampiyonasında dereceye giren sporcular Yağmur Ecrin Çolakoğlu, Rana Çalışkan, Hanife Beyaz ve Masal Zeynep Dertop, Liseler arası şiir yarışmasında 3’üncü olan Akademi Kültür Koleji öğrencisi Zerrin Derin Sayın ve İlk ve Ortaokullar arası resim yarışmasında 3’üncü olan Aras Tuna Kaya’ya ödülleri Belediye Başkanı Mustafa Özacar tarafından takdim edildi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.