Son Dakika: Gelibolu’da Öğrenci Taşıma ve Araç Denetim Toplantısı *** Çanakkale Belediyesi’nden Emeklilere Sosyal Destek Hamlesi *** Çanakkale’de Sahipsiz Hayvanlar İçin Kritik Toplantı *** Küresel Protein Talebi Büyüyor *** Milletvekili Yontar: Kamu Kaynaklarının Hesabı Verilmeli *** WhatsApp İletişim: 05437951277

Gelibolu’da Öğrenci Taşıma ve Araç Denetim Toplantısı

Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği kapsamında öğrencilerin okullarına güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla kritik bir bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu..

Gelibolu’da Öğrenci Taşıma ve Araç Denetim Toplantısı
Yayınlanma: 56 Okuma

Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği kapsamında öğrencilerin okullarına güvenli ve huzurlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla kritik bir bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayan Gelibolu’da öğrenci taşıma ve araç denetim toplantısı, geniş bir katılımla yapıldı.

Şube Müdürü Gökhan Soner Aydın’ın katılımıyla düzenlenen programa; İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı temsilcileri ile ilçede görev yapan servis şoförleri ve rehber personeller katılım sağladı.

Trafik Güvenliği ve Sorumluluklar Masaya Yatırıldı

Toplantı boyunca öğrencilerin güvenli ulaşımı için atılacak adımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Bu kapsamda şu konular üzerinde duruldu:

Emniyet ve jandarma teşkilatları tarafından trafik güvenliği ile sahada yürütülen sıkı araç denetimleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde “Öğrenci Taşıma Uygulaması Kapsamında Servis Şoförlerinin Görev ve Sorumlulukları” başlığı altında kapsamlı sunumlar gerçekleştirildi.

Yetkililer, evlatların can güvenliğinin her şeyin üzerinde tutulduğunu vurgulayarak; kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Toplantı, emniyet ekiplerine, okul yöneticilerine, servis şoförlerine ve rehber personele teşekkür edilerek kazasız bir eğitim-öğretim dönemi temennisiyle sona erdi.

Haber: Osman Okan

#Gelibolu #ÖğrenciTaşıma #TaşımaGüvenliği #TrafikDenetimi #AraçDenetimi #GökhanSonerAydın

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.