Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gemicinin Cansız Bedeni Hamzakoy’da Bulundu

Rusya’nın Taupse Limanı’ndan hareket eden ve Honduras’ın Puerto Cortes Limanı’na yol alan Singapur bandralı 180 metre boyundaki “Strategic Unity” adlı yük gemisi, 24 Nisan akÅŸamı saat 19.00 sıralarında TekirdaÄŸ’a baÄŸlı..

Gemicinin Cansız Bedeni Hamzakoy’da Bulundu
Yayınlanma: 847 Okuma

Rusya’nın Taupse Limanı’ndan hareket eden ve Honduras’ın Puerto Cortes Limanı’na yol alan Singapur bandralı 180 metre boyundaki “Strategic Unity” adlı yük gemisi, 24 Nisan akÅŸamı saat 19.00 sıralarında TekirdaÄŸ’a baÄŸlı Åžarköy ilçesi Ä°nceburun önlerindeyken, Hintli gemici Khehra Jagjit Singii (33) bilinmeyen bir nedenle denize düştü.

Gemi kaptanının durumu yetkililere bildirmesinin ardından denize düşen gemici için 5 Sahil Güvenlik botu, 1 dalış timi ve Sahil Güvenlik helikopteri ile bölgede arama çalışmaları başlatıldı.

TekirdaÄŸ’a baÄŸlı Åžarköy ilçesi önlerinde denize düşen ve akıntıyla sürüklenen Khehra Jagjit Singii isimli gemicinin cansız bedeni Gelibolu Hamzakoy sahilinde bulundu.

Sabah saatlerinde yürüyüş yapan kiÅŸiler tarafından görülen ceset, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve saÄŸlık ekiplerince yapılan incelemenin ardından, gemi kaptanı tarafından teÅŸhis edildi. Hintli gemicinin cansız bedeni teÅŸhis sonrasında Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hintli gemici Khehra Jagjit Singii’nin Rusya’nın Taupse Limanı’ndan hareket eden ve Honduras’ın Puerto Cortes Limanı’na doÄŸru yola çıkan yük gemisine olaydan 16 saat önce Ä°stanbul da dahil olduÄŸu belirtildi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.