Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Mutlu Son “Merve” Kazandı

SMA Tip 1 kas hastalığı tanısı bulunan Gelibolulu Merve Tekin’in gen tedavisi (zolgensma) ilacının alınması ve tedavi masraflarının karşılanması amacıyla İstanbul Valiliğinin 16.12.2021 tarih ve 145194 sayılı oluru ile Türkiye..

Mutlu Son “Merve” Kazandı
Yayınlanma: 238 Okuma

SMA Tip 1 kas hastalığı tanısı bulunan Gelibolulu Merve Tekin’in gen tedavisi (zolgensma) ilacının alınması ve tedavi masraflarının karşılanması amacıyla İstanbul Valiliğinin 16.12.2021 tarih ve 145194 sayılı oluru ile Türkiye genelinde bir (1) yıl süreyle başlatılan ve daha sonra bir (1) yıl daha uzatılan yardım toplama kampanyasının sonunda tedavi için gerekli olan para toplandı.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, tedavi için gerekli olan paranın toplanmasının ardından Tekin ailesini ziyaret ederek anne babası ile bir süre görüştü.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Merve kazandı! Teşekkürler Gelibolu. SMA Tip1 hastası Merve Tekin kızımızın yaşama tutunması için, Valilik onaylı yardım kampanyası, düzenlenen etkinliklerle, SMS yolu bağış ve desteklerle umut olmak için seferber olunarak, hep birlikte büyük bir başarıya imza atıldı.

İki yıl boyunca süren kampanya sonunda yurt dışındaki tedavisi için gerekli ücretin yüzde 100 oranına ulaşmasında büyük gayret sarf eden başta “Merve Gönüllüleri” kardeşlerimiz olmak üzere, bütçesi ölçüsünde destek olan 7’den 77’ye duyarlı halkımıza ve esnaflarımıza sonsuz teşekkürler.

Kızımızın sağlığına kavuştuktan sonra okula gittiği, parklarda arkadaşları ile oyunlar oynadığı günleri de göreceğiz. Her zaman dediğimiz gibi “Çocuklar gülsün ki, dünya gülsün” diyoruz” dedi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.