Son Dakika: Trakya Üniversiteler Birliği, ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi *** Ceylan: “Siz Yurtları Hiç Denetlemiyor musunuz? *** Çanakkale’de 15 Kaçak Yapı Yıkıldı *** Truva Efsanesi Bu Kez Kahkahalarla Yankılandı *** El Emeği Göz Nuru Ürünler Tarihi Tabyada *** WhatsApp İletişim: 05437951277

Engin’den, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

İYİ Parti Edirne İl BaÅŸkanı Alpay Alpagut Engin, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla mesajı yayımladı. BaÅŸkan Engin mesajında ÅŸunları söyledi: “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliÄŸi ve duyarlılığı temsil..

Engin’den, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı
Yayınlanma: 477 Okuma

İYİ Parti Edirne İl BaÅŸkanı Alpay Alpagut Engin, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla mesajı yayımladı.

BaÅŸkan Engin mesajında ÅŸunları söyledi: “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliÄŸi ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız aynı zamanda huzurlu ve saÄŸlıklı bir toplumun temel taşı rolünü üstlenmiÅŸlerdir.

Türkiye’nin geliÅŸmesinde ve çaÄŸdaÅŸ düzeye ulaÅŸmasında önemli bir yere sahip kadınlar aynı zamanda aile birliÄŸinin de en önemli unsurudur. Bu duygu ve düşüncelerle yaÅŸamımızın her anında bizimle olan ve ‘kadınsız toplum, yarınsız toplumdur’ felsefesi ile üretkenliÄŸi, fedakârlığı, duyarlılığı ve sevgiyi içinde barındıran tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.