Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Engin’den, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Ä°YÄ° Parti Edirne Ä°l BaÅŸkanı Alpay Alpagut Engin, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla mesajı yayımladı. BaÅŸkan Engin mesajında ÅŸunları söyledi: “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliÄŸi ve duyarlılığı temsil..

Engin’den, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı
Yayınlanma: 101 Okuma

Ä°YÄ° Parti Edirne Ä°l BaÅŸkanı Alpay Alpagut Engin, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla mesajı yayımladı.

BaÅŸkan Engin mesajında ÅŸunları söyledi: “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliÄŸi ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız aynı zamanda huzurlu ve saÄŸlıklı bir toplumun temel taşı rolünü üstlenmiÅŸlerdir.

Türkiye’nin geliÅŸmesinde ve çaÄŸdaÅŸ düzeye ulaÅŸmasında önemli bir yere sahip kadınlar aynı zamanda aile birliÄŸinin de en önemli unsurudur. Bu duygu ve düşüncelerle yaÅŸamımızın her anında bizimle olan ve ‘kadınsız toplum, yarınsız toplumdur’ felsefesi ile üretkenliÄŸi, fedakârlığı, duyarlılığı ve sevgiyi içinde barındıran tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.