Son Dakika: Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılında Altın Madalya Şanlı Bayrağımızda *** Çanakkale Zaferi’nin 111. Yılında Aziz Şehitlerimiz Minnetle Anıldı *** Özgür Ceylan: “Kazdağları Madenciliğe Doymuştur, Bu Yükü Taşıyamaz” *** Çanakkale’de JASAT Operasyonu: Cezaevi Firarisi Yakalandı *** Şehit Özcan Akbal Kışlası’nda İftar Buluşması *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Ali Asker Barut’tan “Uzak Patikalar Şarkısı”

Şair-yazar Ali Asker Barut’un “Uzak Patikalar Şarkısı” adıyla yeni kitabı yayımlandı. Pikaresk Yayınevi tarafından yayımlanan kitabı şair, “Sondan bir önceki şiirler” olarak değerlendiriyor. Yeni kitabında kederin, gamın sesini daha da..

Ali Asker Barut’tan  “Uzak Patikalar Şarkısı”
Yayınlanma: 1.937 Okuma

Şair-yazar Ali Asker Barut’un “Uzak Patikalar Şarkısı” adıyla yeni kitabı yayımlandı.

Pikaresk Yayınevi tarafından yayımlanan kitabı şair, “Sondan bir önceki şiirler” olarak değerlendiriyor. Yeni kitabında kederin, gamın sesini daha da yoğunlaştıran Tunceli doğumlu şair Ali Asker Barut, şiirini, çağıyla yüzleşen, çağıyla hesaplaşan bir çizgiye getirmiş durumda.

Geçen yıllarda aynı yayınevinden “Gam Divanında Keder Şiirleri” ve “Bir Aynanın Buğusuna İkilikler” kitabını çıkarmış olan Ali Asker Barut, kitabın arka kapağında, şair, üslup ve karakter konusundaki şiiriyle şiirinin manifestosunu şu dizelerle açıklamış okuruna: “Bir dağın üstünde / Bir mavi bir gökyüzü / Bir düş bir rüya olarak / Uçuyor kuşlar / Çocuklar ve şairler için / Hâlâ bir üslup / Bir karakter çalışan şair / Dert etme o dağa git / Bırak o gök dolsun içine”.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.