Çanakkale Belediyesi’nin destekleri ile Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD) tarafından çevre temizliği etkinliği düzenlendi. 28 Temmuz 2025 Pazartesi günü Güzelyalı Köyü Karanlık Liman mevkiinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu,..
Çanakkale Belediyesi’nin destekleri ile Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD) tarafından çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
28 Temmuz 2025 Pazartesi günü Güzelyalı Köyü Karanlık Liman mevkiinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, Temizlik İşleri Müdürü Burak Selçuk ve dernek üyeleri katıldı. Karanlık Liman mevkiinde yola ve sahile gelişi güzel atılan atıkları toplayarak bölgeyi temizleyen dernek üyeleri, etkinlik sonunda herkesi Çanakkale’nin eşsiz doğasını korumaya davet etti.
Çanakkale Motosikletliler Derneği (ÇAMOD), çevre duyarlılığını artırmak ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Çanakkale Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliği, doğaya sahip çıkma çağrısıyla kent halkının takdirini topladı.
Yaptıkları açıklamada; “Motorlarımızla sadece yolları değil, doğayı da koruyoruz” diyen ÇAMOD üyeleri, çevreye duyarlı bir yaşam tarzının mümkün olduğunu gösterdi.
#Çanakkale #Bisiklet #Çamod #Güzelyalı Köyü #Karanlık Liman #Gelibolu #Çevre