Son Dakika: Soyuak “Yakında Cumartesi Pazarı Patlayacak” *** Erkek’in “3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü” Mesajı *** Gelibolu Belediyesi İletişim Merkezi Açıldı *** Başkan Soyuak İşçilerin Bayramını Kutladı *** CHP’li Özgür Ceylan’dan 1 Mayıs Mesajı *** Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Doğal Gaz Sorunu Meclis Gündemine Alındı

Uzun zamandır Gelibolu kamuoyunun gündemini meşgul eden doğal gaz konusunda gelişmeler var. Geliboluluların sahada ve internet ortamında imzalar topladığı ve sosyal medyada da sürekli gündeme gelen ayrıca yetkili resmi kurum..

Doğal Gaz Sorunu Meclis Gündemine Alındı
Yayınlanma: 859 Okuma

Uzun zamandır Gelibolu kamuoyunun gündemini meşgul eden doğal gaz konusunda gelişmeler var.

Geliboluluların sahada ve internet ortamında imzalar topladığı ve sosyal medyada da sürekli gündeme gelen ayrıca yetkili resmi kurum yöneticileri ile görüşmeler yapılan doğal gaz konusu 5 Nisan Pazartesi günü toplanacak olan Gelibolu Belediye meclisinde bir kez daha gündeme gelecek.

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar’ın Ocak ayı meclis toplantısında dile getirmesinin ardından 2022 yılında ilçeye getirilmesi planlanan doğal gaz konusunda Mart ayı meclis toplantısında gerginlik yaşanmış ve Ak Parti grubu toplantıyı terk etmişti.

Tüm bu gelişmelerin ardından Ankara’ya giden ve yetkili kurumlar ile görüşmeler yapan Ak Parti Gelibolu Belediye meclis üyelerinin temasları sonrasında Nisan ayı meclis toplantısında görüşülmek üzere meclis gündemine alındı.

Konuyla ilgili Ak Parti Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Nihayet Meclis Gündemine Alındı. “Aylardır doğal gaz için verdiğimiz mücadelenin sonunda ısrarla belirttiğimiz gibi meclis kararı alınması gündeme geldi. “Peki şimdi soruyoruz; “Bu inadın amacı neydi? “Neden komuoyu yanlış bilgilendirildi? “Niçin halkımız cezalandırıldı? “Meclis kararı alınması ile birlikte işin takipçisi olmaya devam ederek inşallah bu yaz Gelibolumuzu doğal gaza kavuşturmanın ilk adımlarını atacağız” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.