Gökçeada da yaşayan Aydoğmuş ailesinin çocukları yakın zamanda amansız hastalığa yenilerek yaşamını yitirmişti. Acılı aileye AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetimi taziye ziyaretinde bulundu. “Belediye Çalışanı Baba’nın..
Gökçeada da yaşayan Aydoğmuş ailesinin çocukları yakın zamanda amansız hastalığa yenilerek yaşamını yitirmişti. Acılı aileye AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetimi taziye ziyaretinde bulundu.
“Belediye Çalışanı Baba’nın Acısına Ortak Olduk”
Gökçeada ziyaretleri kapsamında Gökçeada Belediyesinde çalışan Şahin Aydoğmuş’u taziye evinde ziyaret eden AK Parti il Başkanı Naim Makas, İlçe Başkanı Fatih Taylan acılı babanın acısına ortak oldu.
Aydoğmuş ailesinin fertleriyle bir araya gelen başkan Makas belediye çalışanı Aydoğmuş’a başsağlığı diledi. Evlat acısının tarifi olmadığını ifade eden başkan Makas “Genç yaşta evladımızı, kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Ateş düştüğü yeri yakıyor bizim sadece acılı aileye teselli vermekten öte bir görevimiz olamaz. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Şahin kardeşimin acısını bir nebze de olsa hafiflettiysek bundan mutluluk duyarız. Belediye çalışanı kardeşimize desteğimizi esirgemeyeceğiz. Allah genç yaşta yaşamını yitiren evladımızın mekânını cennet eylesin, acılı aileye sabırlar versin” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.