Son Dakika: Depremi Anlamak: “6 Şubat Asrın Felaketi” Paneli Gerçekleştirildi *** Evreşe’de Hayati Eğitim: “Kanserden Değil, Geç Kalmaktan Korkun” *** İsmail Kaya: “Bu Millet Artık Kandırılmak İstemiyor” *** Çanakkale’de Kaçak Yapılaşmaya Geçit Yok: Ocak Ayında 10 Yapı Yıkıldı *** Bel Fıtığı Hastalarına 9 Öneri *** Kanserle Mücadelede En Güçlü Silah: Erken Teşhis *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Çanakkale Savaşlarının 109. Yılında Nusret Mayın Gemisi

Çanakkale Zaferi’nin kazanılmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Nusret Mayın Gemisi için 8 Mart 2024 Cuma günü Erenköy Koyu’nda tören düzenlendi. Nusret Mayın Gemisi’nin 8 Mart 1915 tarihinde mayın..

Çanakkale Savaşlarının 109. Yılında Nusret Mayın Gemisi
Yayınlanma: 765 Okuma

Çanakkale Zaferi’nin kazanılmasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Nusret Mayın Gemisi için 8 Mart 2024 Cuma günü Erenköy Koyu’nda tören düzenlendi.

Nusret Mayın Gemisi’nin 8 Mart 1915 tarihinde mayın döşediği hattın üzerinde yapılan törene; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan Oran ile askeri personel ve davetliler katıldı.

Törende; Nusret’in 109 yıl önceki kahramanlığının anlatıldığı video gösteriminin ardından Nusret Mayın Gemisi’nin 8 Mart 1915 tarihinde Erenköy Koyu’nda oluşturduğu tarihi mayın hattı üzerinde Çelenk bırakıldı.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.