Son Dakika: Gönül Sofrası Gelibolu Mevlevihanesi’nde Kuruldu *** CHP Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun’dan İstiklal Marşı Mesajı *** Bayram İkramiyesi En Düşük Emekli Maaşı Tutarında Verilmeli *** CHP’li Güneşhan: “Kaçak Avcılığa Af Getiren Düzenlemeyi Kabul Etmiyoruz” *** Genç Okurlar Gelibolu’yu Gururlandırdı *** Gelibolu'da Kurulan "Gönül Sofrası"na Binlerce Kişi Katıldı *** Çanakkale’de Kaçak Yapılaşmaya Geçit Yok: 31 Yapı Yıkıldı *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Çanakkale Valiliği’nden Bir Uyarı Daha!

Çanakkale Valiliği yaz aylarının başladığı günlerden bu yana üst üste uyarılar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay ve günlerde defalarca orman yangınlarına ve aşırı sıcak havalara karşı tedbirli olunması konusunda vatandaşlara..

Çanakkale Valiliği’nden Bir Uyarı Daha!
Yayınlanma: 929 Okuma

Çanakkale Valiliği yaz aylarının başladığı günlerden bu yana üst üste uyarılar yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay ve günlerde defalarca orman yangınlarına ve aşırı sıcak havalara karşı tedbirli olunması konusunda vatandaşlara uyarılar yapan valilik bu kez de serinlemek amacıyla suya girecek vatandaşlara ciddi uyarılarda bulundu.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan “Vatandaşlarımızın Dikkatine” başlıklı paylaşımda; “Artan sıcaklıklarla birlikte, serinlemek amacıyla güvenlik önlemi bulunmayan sularda yüzmek, can kaybına neden olabilecek büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Dalgalı ve aşırı rüzgârlı havalarda denize kesinlikle girmeyin. Cankurtaran bulunan, altyapısı uygun ve işaretli alanları tercih edin. Sahillerdeki uyarı işaretleri ile görevlilerin ikazlarına mutlaka uyun.
İşaretli mantar alanlarının dışına çıkmayın. Yüzme bilmeyen kişilerin suya yalnız girmemeleri, suya girdiklerinde ise dikkatli ve gözetim altında olmaları önem taşımaktadır. Çocuklar ise asla gözetimsiz bırakılmamalıdır. Baraj, gölet ve sulama kanalları yüzmek için uygun değildir. Acil bir durumda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramayı unutmayın. Bir anlık ihmal, telafisi olmayan acılara yol açabilir. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım” denildi”.

Haber: Osman Okan

Çanakkale Valiliği #Orman #Yangın #Deniz #Sıcak Hava #Gelibolu #Boğulma #Güvenlik

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.