Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi tarafından, 17 Ağustos 1999 yılı Gölcük depreminde nöbet esnasında Şehit düşen Astsubay Necdet Berke ve 17 Ağustos depremi şehitlerini..
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi tarafından, 17 Ağustos 1999 yılı Gölcük depreminde nöbet esnasında Şehit düşen Astsubay Necdet Berke ve 17 Ağustos depremi şehitlerini anma programı gerçekleştirildi.
Eski İskelede düzenlenen programa; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, Şehit aileleri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Yapılan Duaların Ardından Konuklara Pişi İkram Edildi
Program öncesinde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret eden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin, şehit aileleri ve gazilerle bir süre görüşerek sohbet etti.
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem Şahin ve üyelerine teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.