Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Necip Fazıl Kısakürek salonunda düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Aykut Kuzey, Dekan Vekili Prof. Dr. Tuğba Elmacı,..
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Necip Fazıl Kısakürek salonunda düzenlenen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Aykut Kuzey, Dekan Vekili Prof. Dr. Tuğba Elmacı, Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Onur Tatar, Çanakkale İnternet ve Basın Mensupları Derneği üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız, çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, çalıştayın öğrenciler için verimli geçmesini diledi.
Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise konuşmasında, dijitalleşmenin iletişim ve medya alanında yarattığı dönüşüme vurgu yaptı.
Rektör Erenoğlu, “Yeni medya, dijital dünya baş döndürücü bir hızla gelişiyor. Bu değişimi yalnızca takip etmek değil, yönlendirebilen bireyler yetiştirmek de bizim önceliğimiz. Üniversite olarak öğrencilerimizi alanlarının uzmanlarıyla bir araya getirerek bu dönüşüm sürecine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından NTV Ege Bölge Temsilcisi Merih Ak “Dijital Medyada Yenilikçi Yöntemler” sunumu gerçekleştirdi.
Sektörel deneyimlerini de öğrenciler ile paylaşan Merih Ak, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Program, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, katkılarından dolayı NTV Ege Bölge Temsilcisi Merih Ak’a dernek Başkanı Gökhan Kökçak tarafından plaket takdiminin ardından sona erdi.
#ÇOMÜ #ÇanakkaleOnsekizMartÜniversitesi #NecipFazılKısakürekSalon #RektörErenoğlu #DijitalMedya #YeniMedya #YenilikçiYöntemler #İletişimDönüşümü #Gazetecilik #Basın #MerihAk #NTV #ÇanakkaleİnternetBasınDerneği #Akademisyen #Öğrenci #Çalıştay #SektörBuluşması #Eğitim #Dijitalleşme