Son Dakika: Gönül Sofrası Gelibolu Mevlevihanesi’nde Kuruldu *** CHP Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun’dan İstiklal Marşı Mesajı *** Bayram İkramiyesi En Düşük Emekli Maaşı Tutarında Verilmeli *** CHP’li Güneşhan: “Kaçak Avcılığa Af Getiren Düzenlemeyi Kabul Etmiyoruz” *** Genç Okurlar Gelibolu’yu Gururlandırdı *** Gelibolu'da Kurulan "Gönül Sofrası"na Binlerce Kişi Katıldı *** Çanakkale’de Kaçak Yapılaşmaya Geçit Yok: 31 Yapı Yıkıldı *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Evreşe’de Hayati Eğitim: “Kanserden Değil, Geç Kalmaktan Korkun”

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KETEM birimi ekipleri, Evreşe beldesinde kursiyerlerle bir araya gelerek erken teşhisin önemini anlattı. Gelibolu..

Evreşe’de Hayati Eğitim: “Kanserden Değil, Geç Kalmaktan Korkun”
Yayınlanma: 1.425 Okuma

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KETEM birimi ekipleri, Evreşe beldesinde kursiyerlerle bir araya gelerek erken teşhisin önemini anlattı.

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) birimi, “4 Şubat Dünya Kanser Günü” etkinlikleri kapsamında anlamlı bir eğitim çalışmasına imza attı.

Evreşeli Kadınlara Kanser Farkındalığı Eğitimi

Kanserle mücadelede en güçlü silah olan “erken teşhis” bilincini yaygınlaştırmayı hedefleyen sağlık ekipleri, Evreşe Beldesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen eğitimde, kanser türleri, risk faktörleri ve tarama programları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

“Toplumsal Farkındalık En Büyük Gücümüz”

Eğitimde, erken tanının hayat kurtarıcı etkisine dikkat çeken KETEM birimi çalışanları, düzenli kontrollerin ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı. Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kanserden korunmadaki rolü de anlatıldı.

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, toplumsal farkındalığı artırmak adına bu tür saha çalışmalarının ve eğitim programlarının ilçenin dört bir yanında devam edeceğini belirtti.

Haber: Osman Okan

#Gelibolu #Evreşe #DünyaKanser Günü #4Şubat #KanserFarkındalığı #KETEM #ErkenTeşhisHayatKurtarır #SağlıklıYaşam #ÇanakkaleSağlık #GeliboluİlçeSağlık #HalkEğitim #KanserleMücadele

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.