Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Gelibolu’da bir yandan Zabıta Müdürlüğü ekiplerince trafik düzenlemesi yapılıp yaya geçitleri yeniden düzenlenirken, bir yandan da Fen İşleri Müdürlüğüne..
Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Gelibolu’da bir yandan Zabıta Müdürlüğü ekiplerince trafik düzenlemesi yapılıp yaya geçitleri yeniden düzenlenirken, bir yandan da Fen İşleri Müdürlüğüne baÄŸlı ekipler Gelibolu ile EÄŸritaÅŸ ve KarayokuÅŸ ulaşımını saÄŸlayan Åžehit İsmail Türe Caddesinde geçtiÄŸimiz günlerde tamamlanan yol geniÅŸletme çalışmasının ardından ÅŸimdi de geniÅŸletilen alanlara asfaltlama öncesi dolgu malzemesi dökerek serme iÅŸlemi yapıyorlar.
Gelibolu merkezi ile Eğritaş ve Karayokuş ulaşımını sağlayan Şehit İsmail Türe Caddesindeki çalışmalar tamamlandığında uzun yıllardan bu yana süregelen sıkıntılı ulaşım sorunları yolun genişlemesi yapılmasıyla birlikte ortadan kalkacak.
Gelibolu Belediyesi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda her iki konuyla ilgili açıklamalar yapıldı.
Gelibolu Belediyesi tarafından, Trafik ve yaya çizgilerinin yenilenmesiyle ilgili açıklamada “Yaya çizgilerini yenilemeye devam ediyoruz! Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerimizce; Trafikte yayaların geçiÅŸ üstünlüğüne dikkat çekmek amacıyla baÅŸlatılan “Yayalar Kırmızı Çizgimiz” kampanyası doÄŸrultusunda İskele Meydanında bulunan yaya çizgileri yenilendi” denilirken, Åžehit İsmail Türe Caddesindeki çalışmayla ilgili olarak ise, “Åžehit İsmail Türe Caddesi’ndeki çalışmalarımız devam ediyor! Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz; İlçe merkezi ile EÄŸritaÅŸ bölgesini baÄŸlayan Åžehit İsmail Türe Caddesi’nde ana yolu imar planına göre geniÅŸletmeyi sürdürürken, geniÅŸletilen ÅŸeride dolgu ve malzeme serimi gerçekleÅŸtiriyor” ifadelerine yer verildi.