Güncel Haberler: Çanakkale Dalış Turizminin Merkezi Olacak *** Bolayır’da “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Sergisi *** Çevre Dostu Bisiklet Turu Yapıldı *** Dünya Çevre Günü Etkinlikleri *** Belediye Meclisi Haziran Toplantısı Yapıldı *** Türk Okçulardan 4 Altın Madalya Birden *** Hamzakoy’a 200 Araçlık Otopark Yapılıyor *** "Haber Gönderin Yayınlayalım"

Gökçeada Tepe Köyü Ziyareti

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas İl Başkan Yardımcılarıyla birlikte Gökçeada’da yaşayan Rum kökenli vatandaşların yaşadığı Tepe Köyü Muhtarlığını ziyaret etti. Tepe Köyü Muhtarı Dimitri İpsaro’yla bir araya gelen..

Gökçeada Tepe Köyü Ziyareti
Son Güncelleme:403 Okuma Whatsapp

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas İl Başkan Yardımcılarıyla birlikte Gökçeada’da yaşayan Rum kökenli vatandaşların yaşadığı Tepe Köyü Muhtarlığını ziyaret etti.

Tepe Köyü Muhtarı Dimitri İpsaro’yla bir araya gelen Başkan Makas köye dair notlar alarak izlenimleri ile birlikte gündemi değerlendirdi.

Başkan Makas ziyarete dair açıklamasında, “Gökçeada’mızda Rum kökenli vatandaşlarımızın yaşadığı köylerinden olan, Tepe Köyü Muhtarlığı’nı İl Başkan Yardımcılarımız ve İlçe Başkanımız Fatih Taylan ile birlikte ziyaret ederek Muhtarımız Dimitri İpsaro beyefendinin misafiri olduk. Tepe Köyü Muhtarımız Dimitri Bey’in misafir perverliğinden memnuniyet duyduk, şehrimizin bu mülti kültürel yapısını, bu zenginliğimizi tekrar görmek ve yaşamak bize ayrı bir haz ve güç verdi. Tepe Köyü’ne dair notlarımızı aldık, Çanakkale için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.