Son Dakika: Gelibolu Belediyesi’nden Mangal Uyarısı Geldi *** “HisTroy” Filmi 4 Ödül Birden Aldı *** Çanakkale’de Orman Yangınlarına Jandarmalı Denetim *** Gelibolu’nun Fethi’nin 671. Yılı Kutlandı *** CHP’den Açıklama: “Bu Yolda Yılmadan Yorulmadan Yürümeye Devam Edeceğiz” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

İpek Böceği Yetiştiriciliği Projesi

Gelibolu’ya bağlı Demirtepe Köyü’nde yapılacak olan “İpek Böceği Yetiştiriciliği Projesi” yetkilileri Hüseyin Çakmak, Zerrin Şakar, Anafartalar Orman İşletme Müdürü Yücel Martin ve Gülden Okçu Engin, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’yı makamında..

İpek Böceği Yetiştiriciliği Projesi
Yayınlanma: 638 Okuma

Gelibolu’ya bağlı Demirtepe Köyü’nde yapılacak olan “İpek Böceği Yetiştiriciliği Projesi” yetkilileri Hüseyin Çakmak, Zerrin Şakar, Anafartalar Orman İşletme Müdürü Yücel Martin ve Gülden Okçu Engin, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’yı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.

Görüşmenin ardından Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı ve proje yetkileri Demirtepe Köyü’ne giderek projeyi yerinde incelediler.

Demirtepe Köyü’ndeki incelemeye Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı dışında proje yetkilileri ile AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Serhad Sürücü ve Demirtepe Köyü Muhtarı Mehmet Ergül de eşlik ettiler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.