Son Dakika: Atıl İtfaiye Binası Yıkılıyor, Yerine ‘Sosyal Market’ Kuruluyor *** Dünya Diyabet Günü’ne Özel Etkinlik Yapıldı *** Kritik Tünelde İnceleme Yapıldı *** Çanakkale’de “Nitelikli Yağma” ve Kaçakçılığa Büyük Darbe *** Trakya Şehitlerine Vefa: “Yüreklerimiz Onlarla Yanıyor” *** Yıldırım-2025 Tatbikatı Gelibolu’da Gerçekleştirildi *** “Yeşil Vatan Seferberliği” Fidan Dikimi Gerçekleşti *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Merve İçin Gelibolu El Ele

Gelibolu’da yaşayan ve SMA Tip 1 tanısı bulunan 4 yaşındaki Merve Tekin’e destek olmak amaçlı Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin ile Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı..

Merve İçin Gelibolu El Ele
Yayınlanma: 1.006 Okuma

Gelibolu’da yaşayan ve SMA Tip 1 tanısı bulunan 4 yaşındaki Merve Tekin’e destek olmak amaçlı Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin ile Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant’ın katılımları ile 25 Ocak Çarşamba Günü Saat: 20.00’de Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Facebook ve İnstagram hesaplarından canlı yayın yapılarak Merve Bebek’e destek olunacak.

Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Çetin ile Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant şahsi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda konuyu gündeme getirdiler.

Merve için Gelibolu el ele etkinliği facebook.com/geliboluticaretvesanayiodasi ve instagram.com/gelibolutso hesaplarından canlı izlenebilecek.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.