“Bilmem Mi”, “Affettim”, “Tutsak” ve son olarak “Isabelle” ile zirveden inmeyen Sefo, Jako ile seslendirdiği “Kördüğüm” şarkısıyla bir kez daha sevenleriyle buluşuyor. Konserlerde söylendiği anda büyük dikkat çeken “Kördüğüm” 19..
“Bilmem Mi”, “Affettim”, “Tutsak” ve son olarak “Isabelle” ile zirveden inmeyen Sefo, Jako ile seslendirdiği “Kördüğüm” şarkısıyla bir kez daha sevenleriyle buluşuyor.
Konserlerde söylendiği anda büyük dikkat çeken “Kördüğüm” 19 Ağustos’ta dijital platformlarda yerini aldı bile.
Sözlerini Jako ile kaleme alan, prodüktör koltuğunda Aerro’nun oturduğu “Kördüğüm”, uzak mesafe ilişkisi yaşayan birinin dilinden süreci dinlememize neden oluyor.
Şarkı, MFÖ’nün “Sarı Laleler” parçasına göndermede de bulunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.