Son Dakika: Motosiklet Tutkunları “Gelibolu Motofest”te Buluşuyor *** Bağımlılığa Karşı “Gerçek Değer Sensin” Hareketi *** “Geleceğimizi Aşı ile Güvence Altına Alıyoruz” *** Denizlerde Hasret Bitti Av Sezonu Açıldı *** WhatsApp İletişim: 05437951277

Sivas’ta KKKA şüphesiyle tedavi gören kadın hayatını kaybetti

Tokat’ın Almus ilçesinde kene tutunmasının ardından rahatsızlanan 72 yaşındaki Şehriban Öztürk, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi gördüğü Sivas’ta yaşamını yitirdi.

Sivas’ta KKKA şüphesiyle tedavi gören kadın hayatını kaybetti
Yayınlanma: 1.140 Okuma

Almus ilçesine bağlı Gökköy’de yaşayan Şehriban Öztürk’e yaklaşık bir hafta önce kene tutundu. Bir süre sonra sağlık durumu kötüleşen Öztürk, yakınları tarafından Almus Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

İlk müdahalesinin ardından Tokat’taki bir hastaneye sevk edilen Öztürk, durumunun ağırlaşması üzerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi altına alınan Öztürk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: Birlik Haber Ajansı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.