Son Dakika: DEKOS Ege Denizi Depremselliği Basın Bildirisi *** 2024 Yılının Şiddet Haritası Çıkarıldı *** Gürbüz: “Ekonomik Sorunların Çaresi Cumhuriyet Halk Partisi” *** Hekimsen İş Bırakma Eylemi Basın Açıklaması *** Trakya Kariyer Fuarı 2025 ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Troyalı Melek Resim Sergisi Açıldı

Çanakkale Belediyesi Temmuz ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Troyalı Melek” isimli resim sergisi kapılarını sanat severlere açtı. 19 Temmuz 2024 Cuma günü düzenlenen açılış törenine ressam Aysun Durusoy..

Troyalı Melek Resim Sergisi Açıldı
Yayınlanma: 175 Okuma

Çanakkale Belediyesi Temmuz ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Troyalı Melek” isimli resim sergisi kapılarını sanat severlere açtı.

19 Temmuz 2024 Cuma günü düzenlenen açılış törenine ressam Aysun Durusoy ile çok sayıda davetli katıldı. Sergide açılış konuşmasını yapan Durusoy, sergilenen eserler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Açılış konuşmasının ardından katılımcılar sergiyi gezerek, Troia temalı resimleri ilgi ile incelediler.

Ressam Aysun Durusoy’un kişisel resim sergisi Troyalı Melek, 27 Temmuz 2024 tarihine kadar Yazar ve Sanatçı Evi’nde ziyarete açık olacak.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.